Savremena proizvodnja kulinarskih specijaliteta u prehrambenom i pekarskom sektoru bila bi nezamisliva bez nežne i efikasne tehnike kuvanja i pečenja savremenih parokonvektomata i peći. Dostupnost fine pare visoke temperature je značajno proširila spektar metoda kuvanja i pečenja. Najnovije visoko sofisticirane industrijske primene oslanjaju se upravo na vodu. Svaki suvišan element u vodi smanjuje produktivnost i ograničava karakteristike, koje, u najgorem slučaju, ugrožava kuvanje i pečenje samih proizvoda.
Iskoristi maksimalne mogućnosti parokonvektomata i peći
BWT sistemi optimizacije vode nude tehnički savršena i dobra ekonomska rešenja za ove osetljive primene. Efikasno filtriranje sa više faza, bez čestica eksploatiše mogućnosti parokonvektomata i peći što omogućava da:
Svestran u optimizaciji vode
BWT bestmax je pravi stručnjak kada su u pitanju parokonvektomati i peći. Kao svestrano rešenje za filtriranje obezbeđuje veoma efikasne metode isporuke savršene vode kako bi se napravila najčistija moguća para. BWT bestmax sa tenologijom visoke efikasnosti suštinski poboljšava proces pečenja, s obzirom da kompaktan ulоžak filtera uklanja kalcijum i druge neželjene materije u vodi. Ovo stvara krajnje proizvode dosledno visokog kvaliteta u pogledu ukusa i omogućava postojano visoke karakteristika peći. Takođe garantuje maksimalnu zaštitu uređaja zato što se ova visoko ocenjena tehnologija kuvanja bazira na mikro-mlaznicama i pumpama koje ne smeju biti blokirane naslagama kalcijuma.
Proizvodi za parokonvektomate i peći